9 thoughts on “allerlei werkjes

 1. Heee Jes…

  Dit ziet er leuk uit zeg! Echt heel mooi! Vooral de foto die je hebt gemaakt van Vera vind ik heel erg mooi!! Leuke site..heb hem al toegevoegd aan mijn favorieten!

  Kus, Marita 😛

 2. Hallo Jessica,

  Ben blij voor je dat het maken van de web-log gelukt is en het ziet er direct hardstikke leuk uit, toch? Een web-log blijkt heel gebruikersvriendelijk te zijn, is mijn ervaring en mensen om je heen, vinden de actualiteit vaak ook heel leuk. Regelmatig een logje erbij zetten, dus! Kunnen we vanaf nu elkaars web-logs bezoeken. Doe ik zeker.
  Groetjes. 😉

  Guus
  http://www.skywatcher.web-log.nl

 3. Hoi Jessica,
  Dat ziet er goed uit. Het is hierboven al een keer geschreven, maar ook ik vind die compositie met Vera erg mooi. Ik zal je weblog blijven bezoeken om te ervaren wat je zo bezighoudt. Tot gauw.
  Groetjes 😉 😉
  Martin

 4. Hoi Jessica,

  Ik heb je mail van je eigen weg-log ontvangen. Ik heb daar zelf absoluut geen verstand van, dus ik kan je ook geen adviezen geven! Ik vind de foto’s (vooral die van Vera) erg mooi. Wat goed dat je dat kunt, ik wist niet dat je zo creatief was. Leuk! Dat je van gedichten hield wist ik wel. Vera lijkt op die bovenste foto (met die rode achtergrond) veel op jou. Verder alles goed? Bij ons wel.

  Groetjes, Rolien.

 5. Lieve Jessica, wat mooi je kleine werkjes. Talent heet dat. Ga er vooral mee door. Je inspireert mij ook om wat meer met foto’s te doen en beter te kijken. We zien jullie foto’s met heel veel plezier tegemoet. Kusjes van ons

 6. hoi jessica, wat is dit leuk geworden!!! en wat ben je creatief, voeg hem ff toe aan mijn favorieten zodat ik ff vaker kan gaan kijken.
  groetjes marjon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s