Verwentaartje van Songulscake

Bodum/bovenkant

3 eieren

80 gr suiker

zakje vanille suiker

mixen

120 ml melk

100 ml olie

olie

mixen

140 gr bloem

2 el cacoa poeder

zakje bakpoeder

mixen

Bakpapier in een platte bodum en het erin gieten

180 graden 12 minuten bakken en laten afkoelen

Vulling

500 gr mascapone

100 gr poedersuiker

80 gr honing

mixen

200 gr slagroom kloppen en er luchtig doorkloppen (ik deed nog wat suiker in de slagroom)

De afgekoelde cake doormidden snijden

Het mengsel er op smeren

de andere bovenkant er weer op doen

Klaar…..Heerlijk.

Ik heb de helft van het recept gemaakt in een bakvorm van 29 bij 23 cm en deze hierin gebakken

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s