Recept van internet gehaald http://www.eefkooktzo.nl

150 gr bloem- 60 ml warm water- 50 gr griekse yoghurt- half zakje gist- 1 theelepel suiker- 1 theelepel zout
25 gram roomboter- 1 teentje knoflook- olie en verse koriander
In een kom het warme water, de gist, en suiker goed roeren tot het schuimig wordt. 5 minuutjes
De bloem, griekse yoghurt en 1 eetlepel olie in een andere kom, en doe het andere kommetje met gist erbij. 10 minuten kneden. Beetje zout erbij. Maak een bal, in de kom iets olie en doe de bal erin en de bal iets draaien zodat overal olie komt. Kom afdekken en 1 uur laten rijzen.
Na een uur balletjes maken in de grootte wat jij wil. En platdrukken. Beetje Olie in de pan, broodje erin en wachten tot het wat opbolt. En dan omdraaien.
In een andere pan de roomboter smelten, knoflook erbij en op het laatst de koriander.
Nadat de naan klaar is kun je het insmeren met de gesmolten boter en knoflook. Als je kruidenboter in huis hebt, kan ook. Heerlijk recept dit.

